Павел Пройнов - управител на Пройнов сервиз

Пройнов сервиз – история, екип, сертификати

Дейността на ПРОЙНОВ СЕРВИЗ започва като приемник на ПРОДАН СЕРВИЗ, основан в началото на 90-те години на миналия век от Продан Пройнов във варненския квартал Виница. Извършваните в началото услуги са ремонт и регулировка на механични горивонагнетателни помпи и дюзи Bosch. Като негов последовател, синът му Павел Пройнов, създава и развива ПРОЙНОВ СЕРВИЗ. С усвоените умения в ремонта на механични помпи и дюзи Павел Пройнов продължава да усъвършенства и модернизира дейността.

пройнов сервиз

Към настоящия момент в ПРОЙНОВ СЕРВИЗ работи екип от сертифицирани специалисти, които поддържат и придобиват най-актуална квалификация и умения, посредством курсове към Robert Bosch и Delphi. Екипът разработва и усъвършенства собствен софтуер с база данни, който позволява common rail инжекторите да бъдат настроени с по-голяма точност. Пройнов дизел сервиз е оторизиран да извършва прецизна диагностика и ремонт на дизелови горивни системи от всички поколения. Над двадесетгодишният опит в ремонт на дизелови горивни помпи, дюзи и инжектори дава възможност на специалистите в сервиза професионално и компетентно да разрешат проблемите, възникнали с вашите горивни системи. ПРОЙНОВ СЕРВИЗ е официално оторизиран да извършва диагностика и ремонт на горивни системи с марката Bosch и Delphi. Сервизът разполага със сертифицирани изпитателни стендове Bosch и Hartridge, гарантиращи коректна диагностика. Това позволява ремонта на всички поколения дизелово впръскващи системи да бъде извършен без компромис в качеството.

Пройнов сервизпройнов сервиз

Сертификати

Въвеждането на common rail системите и развитието на технологиите изисква непрекъснато надграждане на познанията в поддръжка и ремонт на новите превозни средства. За да осигури адекватна и компетентна услуга при диагностика и отстраняване на проблемите в дизеловите системи, екипът на Пройнов дизел сервиз непрекъснато поддържа и добива най-съвременни познания и квалификация. Следейки всички новости в развитието на дизеловите системи фирмената компетентност се поддържа с придобиване на теоретични и практически познания чрез сертифицирани курсове, организирани от Robert Bosch и Delphi.

В Пройнов дизел сервиз се гордеем, че сме доказани във времето с услугите, които предлагаме и се стремим да сме сред водещите в бранша. Наша цел е удовлетворението на клиентите и тяхното пълно доверие в нас. Ние извършваме диагностика и ремонт на дизелови горивни системи Bosch, Delphi, VDO (Siemens, Continental) и Denso.

Пройнов сервиз
Пройнов сервиз
Пройнов сервиз